sunnuntai 15. elokuuta 2010

HONDA CUP 2010 Kuhmo, Lentua

Ahti teki sen mitä pelättiin... Meidän kiintiö tuli vissiin täyteen edellisenä päivänä kun kalaa ei oikeen noussut edellisten treenien mukaisesti ja kisassa se vasta hukassa olikin. Aiemmat treenit antoi hyviä haukisäkkejä ja isoja kuhia hauista puhumattakaan!
 

Meidän sijoitus onkin karvas tappio verrattuna aiempien vuosien vetoihin. Lentuan kisaa voisi kutsua "meidän kisaksi" mutta eipä enää..

Itse asiassa tämä kisa todisti viimein karun tosi asian kuluvasta kaudesta. Meillä on jostain syystä "käsijarru" päällä kun ei oikein mikään loksahda kohdilleen kisoissa. Joka pirun asia on tänä vuonna pitänyt tehdä ns. Perse eellä puuhun. Käytännössä katsoen tarkoitan että koko ajan pyydetään puoliteholla niin että muutama keppi antaa kalaa jos niinkään moni ja nekin vaan pienen hetken päivästä PRKL!
koko ajan pyydetään puoliteholla niin että muutama keppi antaa kalaa jos niinkään moni ja nekin vaan pienen hetken päivästä PRKL!

Toisaalta onhan meillä ollut muutama lihava vuosi takana joten on hyvä ottaa takkiin ja kunnolla niin saadaan ehkä ensi kaudelle suunta korjattua? 
Juu se siitä vuodatuksesta...


Lentuan kisassa oli tällä kertaa aika "heikko" tulostaso kun kovin kassi painoi karvan vajaat viisikymppiä. Kova keli sotki todella pahasti tehokasta uistelua.

Kuten kipparin pakinoissa povailin suurista kuhista ja ison hauen karkuutuksista niin näinhän tapahtui kuuleman mukaan aika monelle! 
Lentuan vihaiset hauet tuossa kelissä on melkein tekemätön paikka ja niimpä kisan suurimmiksi kaloiksi jäivät 5-6 kilon kuhat. Hienoja kaloja ehdottomasti nekin mutta entä jos puntarilla olisi ollut muutama jättihauki???

Povailin voittaja suosikkejakin ja kaksi niistä sattui kohdilleen! Vuokatin poijat vei Lentuan herruuden kuhakunkun lisäksi itselleen kuten käytännössä koko HONDA CUP 2010! Hieno suoritus Arffmanin venekunnalta!


Savon poijat ottivat edellisen kerran heikon vedon tosissaan ja tulivat revanssissa kakkoseksi. Pronssi sija tuli taas omaan kylään kun Tikkasen jööki lunasti treenikassit kisakassiksi...HI!

Onnittelemme kolmen kärkeä ja kiittelemme järjestäjänä toiminutta Kalevalan taimen ry:tä hienosta kisasta jossa oli puitteet kohdillaan!

Sijoitus 8. Tulos 34750 pistettä. Voittotulos 48825 pistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti