tiistai 14. lokakuuta 2008

Huhun leikkaus...

Näin se aika rientää siviili uistelussa. Viimeisimmästä jutusta aikaa viisi viikkoa. Eipä kyllä Honda cupinkaan sivuilla oo hirveitä tapahtunut...HI!

Sinttivintturit on ollut koko syksyn hieman kiireisiä. Jykke-pappa vetää vaapunteko kursseja kahdessa paikassa iltaisin. Silvanin kiireet kestää seuraavat pari kymmentä vuotta...;)
Kippari raapii viimeisiä hiuksiaan päästä miettien mikä mättää kymppi hauen
metästyksessä. Apuna on Excel taulukot ja pelit että vehkeet mutta ei vaan keppi taivu tarpeeksi raskaasti...


Kylillä kuuluu liikkuva huhu. Puhuvat jo poikien kyllästyneen kun ei näy. Kalassa käydään edelleenkin niin kuin ennen vanhaan mutta Sotkamon vedet on vaan vaihtunut "ulkomaille" eli Kuhmon puolelle. Kuhmossa on kuljettu niin ahkeraan että Paikallinen kylä yhdistys aikoi lahjottaa meille tontin ettei tarvitse tuota väliä ravata edes takaisin. Mökkikin osataan kuulemma itse hirrestä tehdä tontille HI!

Miksikö Kuhmoon? Aikoinaan Kuhmon kaima (kalastustarvike myyjä) kertoi järviensä karkeistaan hauista niin että ei tarvitse pikku kalojen kanssa tapella. Silloin hieman epäilytti mutta nyt täytyy jo allekirjoittaa juttu todeksi. Iso kiitos kaimalle jotta sai tästä hommasta vieläkin kalliimman...;) 


Vertailun vuoksi Sotkamosta saa yhtä monta kolmosen haukea kuin Kuhmosta vitosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti